NaslovnaO namaReferenceCenovnik i DownloadKontakt
 
Školske karteAuto karte Planovi gradova GlobusiReljefne karte Tematske karte Zidne karte Posebni zahtevi Ostalo
 


Šifra:
0573

Naziv: Zapadni balkan

Format: 70 x 100 cm,
savijena 13 x 25 cm

Pismo: latinica

Razmera:1:1 000 000

 

 

 

 

Autokarta Zapadni Balkan je tačnije rečeno autokarta Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Makedonije. Karta je urađena primenom najsavremenijih kartografskih metoda uz potpuno korišćenje kompjuterske tehnike. Prikazivanje svake države različitom bojom, kao i kombinacije sa jačim tonom senki reljefa dalo je karti savremen dizajn i veliku preglednost. Pored toga što prikazuje široku teritoriju karta je prebogata sadržajem i nudi više informacija od mnogih karata daleko krupnije razmere.

Ažurirana je najaktuelnijim podacima o saobraćajnicama, graničnim prelazima, promenjenim nazivima naseljenih mesta i drugim značajnim elementima karte.

Radi lakšeg računanja razdaljine urađen je vrlo pregledan daljinar  koji omogućava korisniku direktno očitavanje kilometraže između svih većeh gradova na ovom prostoru ,kao i razmernik za lakše merenje nekog rastojanja na karti. Legenda sa objašnjenjem korišćenih simbola urađena je na srpskom, engleskom i nemačkom jeziku. Na poleđini  karte odštampan je index naseljenih mesta za sve prikazane države koji korisniku omogućavaju lakše snalaženje. U savijenom obliku jako je prikladna za nošenje.

REKLAMIRANJE U PUBLIKACIJAMA MAGICMAP-a

 
    Naslovna  |  O nama  |  Reference  |  Cenovnik  |  Download  |  Kontakt  | Webmaster
Magic Map © Sva prava zadržana