NaslovnaO namaReferenceCenovnik i DownloadKontakt
 

Školske karteAuto karte Planovi gradova GlobusiReljefne karte Tematske karte Zidne karte Posebni zahtevi Ostalo

 


Naziv: Srbija i Crna Gora, automatski daljinar

Format: 14,5 x 23,5 cm

Pismo: latinica

 

 

REKLAMIRANJE U PUBLIKACIJAMA MAGICMAP-a

 

Automatski daljinar predstavlja najpraktičnije kartografsko ostvarenje likovno i tehnički savršeno realizovano. Želja autora je bila da omogući korisniku u svim uslovima ekspresno očitavanje razdaljine između odabranih lokacija. Namera je u potpunosti realizovana. Postavljanjem imena željenog grada u prosečeno prozorče daljinara, korisnik automatski dobija informaciju o međusobnoj udaljenosti ovog grada od 45 drugih gradova, koja se očitava u prosečenim kružićima pored njih. Otuda i njegovo ime automatski daljinar.

Razdaljine između manjih mesta označene su brojkom direktno na karti  i lako su uočljive. Na karti su prikazane i sve glavne komunikacije, državna granica i  granični prelazi. I ako je reč o jako sitnoj razmeri njene preglednost i dizajn ni malo ne zaostaju za našim kartama krupnije razmere.

Detaljnije uputstvo za korišćenje dato je na poleđini daljinara. Vrlo je kratko i razumljivo za sve kategorije korisnika.

Štampan je na kartonu i dodatno plastificiran, tako da je otporan na habanje i cepanje, što je pored navedenih karakteristika dodatni motiv da ga nabavite.

REKLAMIRANJE U PUBLIKACIJAMA MAGICMAP-a

 
    Naslovna  |  O nama  |  Reference  |  Cenovnik  |  Download  |  Kontakt  | Webmaster
Magic Map © Sva prava zadržana