NaslovnaO namaReferenceCenovnik i DownloadKontakt
 
Školske karteAuto karte Planovi gradova GlobusiReljefne karte Tematske karte Zidne karte Posebni zahtevi Ostalo
 


Šifra:
0046

Naziv: Novi Sad, auto atlas

Format: 70 x 50 cm,
savijen 11.5 x 24 cm

Pismo: latinica

Razmera: 1: 20 000

 

 

Plan Novog Sada 1:20 000 je savremena publikacija koja verno predstavlja celokupan sadržaj grada i njegove šire okoline. Zahvaljujući primeni najnovijih kartografskih iskustava i metoda, kao i kompletnoj kompjuterskoj obradi plan je privlačnog dizajna, velike preglednosti i bogatog sadržaja. No i pored toga autor se pobrinuo da snalaženje korisnika dodatno olakša, pa je centar grada prikazao u  krupnijoj razmeri (1:12 500). Na planu su jasno obeleženi delovi grada sa pripadajućim ulicama kao i prigradska naselja Sremski Karlovci, Bukovac i Rumenka.

Transparentnim simbolima su označeni turistički, kulturni, sportski i verski objekti. Ono što je posebno značajno to je detaljni prikaz jednosmernih ulica, autobuskih linija gradskog prevoznika sa početnim stanicama i stajalištima kao i lokacija javnih garaža i parkirališta za automobile.

Na poleđini plana pored spiska ulica sa brojčano-slovnim indexima odštampana je karta “okoline Novog Sada” u razmeri 1:200 000 sa ucrtanom mrežom linija prigradskog saobraćaja. Pored lako uočljivih ,linija ova karta sadrži i kompletnu informaciju o zonama (ima ih 13), početnoj stanici svake linije i lokacijama usputnih stanica.

Zaključak se nameće sam: ako ste stanovnik Novog Sada ili potencijalni posetilac ovog grada obavezno nabavite ovaj plan i olakšajte sebi boravak u njemu.

REKLAMIRANJE U PUBLIKACIJAMA MAGICMAP-a

 
    Naslovna  |  O nama  |  Reference  |  Cenovnik  |  Download  |  Kontakt  | Webmaster
Magic Map © Sva prava zadržana