NaslovnaO namaReferenceCenovnik i DownloadKontakt
 

Školske karteAuto karte Planovi gradova GlobusiReljefne karte Tematske karte Zidne karte Posebni zahtevi Ostalo

 


Šifra:
0321

Naziv: Beograd, reljefna karta

Format: 31 x 42 cm

Pismo: latinica

Razmera: 1:45 000

 

 

Reljefna karta Beograda je kartografski proizvod koji po prvi put prikazuje Beograd u trećoj dimenziji. Izradom ove karte napravljen je ogroman korak u razvoju kartografske veštine. Savremen dizajn, prijatne boje i izuzetno vešto prikazani reljefni oblici, čine kartu jako preglednom i privlačnom za oko korisnika.

No pored toga što je prijatna za oko ova karta korisniku nudi veliki broj korisnih informacija ,približno koliko i krupnorazmerni plan Beograda. Po prvi put korisnicima je pružena mogućnost da sagledaju konfiguraciju terena na kome leži Beograd.

Tehnološki process izrade reljefne karte u mnogome je složeniji od izrade običnih karata pa je pored kompjuterske tehnike i vakum-prese neophodno kartu štampati na plastičnoj foliji specijalnog sastava. Zahvaljujući atraktivnom izgledu i novoj reljefnoj formi, karta je interesantna za sve kategorije korisnika. Originalnim pakovanjem zaštićena je od habanja i prljanja. Na gornjoj strani postoji otvor za kačenje u sobi, kabinetu, učionici…

I ako je njena izrada skupa izdavač se maksimalno odreko svoje zarade samo zato da bi do karte mogli doći svi oni koji je žele. Kupovinom ove karte učiniće te prijatnijim i lepšim svoj životni i radni prostor.

 
    Naslovna  |  O nama  |  Reference  |  Cenovnik  |  Download  |  Kontakt  | Webmaster
Magic Map © Sva prava zadržana