NaslovnaO namaReferenceCenovnik i DownloadKontakt
 

Školske karteAuto karte Planovi gradova GlobusiReljefne karte Tematske karte Zidne karte Posebni zahtevi Ostalo

 


Šifra:
0324

Naziv: Srbija i Crna Gora, reljefna karta

Format: 31 x 42 cm

Pismo: ćirilica

Razmera: 1:1 440 000

 

 

Reljefna karta Srbija i Crna Gora je autentičan dokaz da je kartografija vrsta umetnosti. Nastala je kao rezultat napornog rada čitave ekipe stručnjaka različitih profila. Ono što je vidno izdvaja od ostalih karata to je upravo prikazivanje reljefa u trećoj dimenziji. To je ono što privlači pogled svakog korisnika i omogućava mu da stekne jasan utisak o reljefnoj razuđenosti naše države.Primena dubinsko-visinske skale i senki još više pojačava taj utisak.

Karta je urađena u skladu sa nastavnim planom u našim školama i ažurirana prema najnovijem stanju sadržaja.Vrlo je pogodna za korišćenje u školama, jer na njoj je deci lako objasniti razliku između ravnica, planina i dolina. No njen sadržaj nije interesantan samo za učenike, već i za široki krug korisnika drugih profila.

Kao i svaka umetnička slika i ova karta je predviđena za kačenje na zid, te na gornjoj strani ima urađenu zakačku koja olakšava njeno postavljanje u sobi, učionici, kabinetu, kancelariji, lokalu…
Urađena je na specijalnoj plastičnoj foliji i korisnicima ponuđena u ful pakovanju koje je štiti od habanja i prašine.

Njena prodajna cena gotovo je identična ceni njene izrade,ali izdavač je želeo da što više korisnika dođe do kvalitetnog kartografskog proizvoda. Nabavite reljefnu kartu i ukrasite svoj radni i životni prostor!

 
    Naslovna  |  O nama  |  Reference  |  Cenovnik  |  Download  |  Kontakt  | Webmaster
Magic Map © Sva prava zadržana