NaslovnaO namaReferenceCenovnik i DownloadKontakt
 

Školske karteAuto karte Planovi gradova GlobusiReljefne karte Tematske karte Zidne karte Posebni zahtevi Ostalo

 


Šifra:
0531

Naziv: Svet, reljefna karta

Format: 50 x 70 cm

Pismo: latinica

Razmera: 1:59 000 000

 

 

Reljefna karta Sveta je kartografski proizvod novije generacije koji svojim korisnicima nudi autentičnu sliku Sveta sa jasno uočljivim reljefnim oblicima. Njen savršen dizajn i grafička uobličenost prosto mame poglede korisnika. Vrlo je pregledna, pa korisniku nije teško da stvori predstavu o razmeštaju okeana, mora, ravnica i planinskih masiva na Zemljinoj kugli. Granice država, njihovi nazivi,nazivi glavnih gradova, okeana, mora, većih reka i planinskih masiva, lako se uočavaju. Da bi korisnik imao što više korisnih informacija na jednom mestu, autor je na južnoj polovini karte slikovito prikazao izgled zastava za 193 države sa podacima o glavnom gradu, površini i broju stanovnika za svaku ponaosob.

Izrada reljefne karte je prilično složena, pa je neophodno angažovanje stručnjaka različitih profila i korišćenje specijalnih materijala. Zahvaljujući naporima svih učesnika u njenoj izradi, karta je dobila umetničku formu i postala konkurencija umetničkim slikama mnogih slikara.

Zato, ako želite da ulepšate svoj radni ili životni prostor,a pritom imate bezbroj informacija o svetu, ne oklevajte, nabavite reljefnu kartu sveta!

 
    Naslovna  |  O nama  |  Reference  |  Cenovnik  |  Download  |  Kontakt  | Webmaster
Magic Map © Sva prava zadržana