NaslovnaO namaReferenceCenovnik i DownloadKontakt
 
Školske karteAuto karte Planovi gradova GlobusiReljefne karte Tematske karte Zidne karte Posebni zahtevi Ostalo
 Šifra:
0010

Naziv: Novi Sad,važna i interesantna mesta

Format: 33 x 48 cm
savijena 16.5 x 16 cm

Pismo: latinica

Razmera: 1: 7 000 

 

 

 

 

Plan Novog Sada 1:10 000 je najmodernije kartografsko ostvarenje,urađeno sa namerom da posetiocu ovog grada pruži potpunu informaciju prvenstveno o mestima gde se okupljaju i zabavljaju mladi.Ta mesta su uglavnom kafići,restorani i hoteli pa se autor potrudio da upravo njih prikaže transparentno simbolom i nazivom.
Petrovaradinska tvrđava kao najatraktivnija turistička destinacija i mesto održavanja najveće muzičke manifestacije “EXIT” u našoj državi prikazana je detaljno sa svim svojim sadržajem.
Upravo posetiocima “EXIT-a” , koji prvi put dođu u Novi Sad, ova publikacija je najpotrebnija.
Lokacije ,uži centar i Spens, gde je skoncentrisan najveći broj kulturnih, turističkih i sportskih objekata,su posebno izdvojene i uvećane, da bi se korisnik sa lakoćom mogao snaći.
Za motorizovane posetioce, jasno su prikazane glavne saobraćajnice, jednosmerne ulice, javne garaže i parkirališta, dok je za posetioce bez automobila dat prikaz linija gradskog prevoza sa početnim stanicama, kao i lokacija autobuske i železničke stanice.
Na drugoj strani plana dat je spisak “10 TOP MESTA”  N.Sada i spisak svih restorana, kafića i hotela sa brojčano slovnim indexima, pa je odabrano mesto izuzetno lako pronaći.
Aktuelnost sadržaja, prikladan format i cena preporučuju ga najširem krugu korisnika.

 

 
    Naslovna  |  O nama  |  Reference  |  Cenovnik  |  Download  |  Kontakt  | Webmaster
Magic Map © Sva prava zadržana